Skip to content

Xarxa al territori

Una Garrotxa activa i en xarxa

per impulsar les oportunitats del jovent

A Noima som una escola oberta i arrelada a la Garrotxa que comptem amb la participació de l’administració pública, els agents socials i educatius, el teixit empresarial i el veïnat de la comarca.

A partir de l’anàlisi compartit entre els diferents agents, definim itineraris formatius que cobreixin les necessitats del jovent i del context sociolaboral. 

El projecte inicia la seva activitat amb el suport de l’Ajuntament d’Olot i la col·laboració del Consell Comarcal, el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa Dinamig.

Centres educatius

Derivació de joves i coordinació en el seguiment i el pla formatiu.

Agents socials i educatius

Detecció de necessitats de l'alumnat i implementació d'iniciatives per a cobrir-les.

Administració pública

Definició de línies estratègiques i finançament.

Empreses

Implicació en el procés d’inserció dels participants i finançament.

Ciutadania

Voluntariat en l’acompanyament de joves i suport als projectes socioeducatius.

Enfortim la identitat de la Garrotxa com un territori inclusiu, socialment responsable i que promou la qualitat de vida de les persones que hi viuen.

volem un futur millor

La comunitat Noima

“Una escola de noves oportunitats al municipi d’Olot era una assignatura pendent, la millor solució per donar a aquests joves la formació que necessiten”

JOSEP BERGA | Alcalde d'Olot.

Col·labora

L’Escola Noima de la Garrotxa és possible gràcies a la implicació de persones i organitzacions compromeses amb la transformació social.