Omet al contingut
Fotos finals curs cambrers NOIMA (8)
Edition:
Elia
12 juliol, 2022
Share
Notícia

Més d’una desena d’alumnes es formem com auxiliars de cambrers i molts d’ells tindran aquest estiu la seva primera feina

Dotze alumnes de l’escola han participat en el curs d’auxiliar de cambrer que es va iniciar a principis d’abril i que després de 250 hores de formació ha acabat a finals de juny.

La valoració d’aquesta activitat formativa és molt positiva per part de totes les parts implicades, l’escola, els alumnes i les empreses que han acollit les pràctiques. I és que una gran majoria d’aquests alumnes han vist com els establiments on han fet pràctiques, han fet el pas de contractar-los per aquest estiu del 2022.

En el marc del curs, els joves han dut a terme pràctiques a diversos restaurants i establiments hotelers de la Garrotxa, una activitat que ha esdevingut essencial pel seu desenvolupament  i per mantenir un primer contacte amb el món laboral real.

Mireia Badosa, propietària juntament amb la seva parella de la Fonda Barris, al poble de Joanetes, valora sobretot que durant el període de pràctiques s’ha pogut constatar  que els joves hi han participat amb una formació prèvia que ha facilitat  molt la seva immersió a la feina. Per aquest i altres motius, han decidit fer un contracte laboral a en  Saibo Drammeh que té 17 anys i que resideix a Olot.

Com en Saibo, que vol començar a estalviar diners per poder pagar els propers mesos el carnet de conduir i que es vol formar com a mecànic industrial, bona part d’aquests joves tindran els seus primers ingressos  gràcies a aquestes  oportunitats laborals. És el cas també d’Alahaji Saikou, en pràctiques igualment a la fonda Barris on també hi treballarà.

Des de  NOIMA agraïm la  confiança que per tirar endavant la formació ens han donat els restaurants @quinzeous_restaurant, @juicylucy.cat, @restaurantlamoixina, @fondabarris, @quinabarra_taverna, @hotelriufluviaolot i @canmorera.

Fotos finals curs cambrers NOIMA (8)

Phasellus quis cursus lacus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Suspendisse et elit luctus, tempus turpis facilisis, ornare nisi. Sed in convallis felis. Duis eu justo ex. Aenean ut consequat nibh.

Mauris maximus eros turpis, in lobortis augue elementum ac. Aliquam eget porta nunc, eu faucibus felis. Vivamus faucibus, libero at elementum elementum, tortor lorem accumsan elit, non aliquet quam nisi a tellus. Nam et ut mi dictum condimentum.

Tags:
Category:

Actes d'interès