Omet al contingut
noima
Edition:
Albert Terradellas
25 juliol, 2023
Share
Notícia

NOIMA celebra la primera festa de fi de curs a la futura seu de l’escola

L’acte de tancament va tenir lloc el passat 23 de juliol al jardí del pati de l’edifici de La Providència d’Olot

Durant l’acte, es va fer l’entrega de diplomes als protagonistes de la festa, que reconeixien l’esforç i el mèrit dels alumnes que han finalitzat la formació i simbolitzen una empenta pel futur, per continuar estudiant o treballant. També, es va destacar que el curs havia estat un èxit gràcies a l’esforç dels professionals i voluntaris, a més de la col·laboració dels agents del territori que havien acompanyat i donat suport al projecte.

Va ser el tancament del primer curs complet de l’escola, que va comptar amb la participació de 147 alumnes, el doble que l’any passat. Per primera vegada, els diferents programes de NOIMA van coincidir. Al llarg del curs, les formacions es van fer en espais cedits. I en aquest acte, es va compartir l’indret on, l’any vinent, hi haurà la seu de l’escola NOIMA, ubicada a l’edifici de la Providència d’Olot. Fa quinze dies que van començar les obres, amb la previsió d’acabar-les l’any 2024.

Representants de La Fageda, de la Fundació Llobet i Nicolau i de l’Ajuntament d’Olot hi van assistir.

Després de l’entrega dels diplomes, es va obsequiar els alumnes amb una bossa i es va acabar la festa amb un pica-pica i música.

 

Phasellus quis cursus lacus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Suspendisse et elit luctus, tempus turpis facilisis, ornare nisi. Sed in convallis felis. Duis eu justo ex. Aenean ut consequat nibh.

Mauris maximus eros turpis, in lobortis augue elementum ac. Aliquam eget porta nunc, eu faucibus felis. Vivamus faucibus, libero at elementum elementum, tortor lorem accumsan elit, non aliquet quam nisi a tellus. Nam et ut mi dictum condimentum.

Tags:
Category:

Actes d'interès